Vidusāzija

Vispārīga informācija

Vīzas uz Azerbaidžānu
(Latvijas pilsoņiem un nepilsoņiem)


Lai atvieglotu vīzu uz Azerbaidžānas Republiku saņemšanas procesu, no 2013. gada ir ieviests jauns vīzu tips – elektroniskā vīza, kura tiek izsniegta uz atsevišķas А4 formāta lapas (vīzas izgatavošanas periodā pase atrodas pie klienta, visus nepieciešamos dokumentus var atsūtīt pa elektronisko pastu)

 

VĪZAS VEIDS NOFORMĒŠANAS TERMIŅŠ
Standarta e-vīza līdz 30 dienām līdz 12 darba dienām
Steidzamā e-vīza līdz 30 dienām  6 darba dienas
Express e-vīza līdz 30 dienām 3-4 darba dienas
  
 
 
 








DOKUMENTI, KURI NEPIECIEŠAMI ELEKTRONISKAI VĪZAI UZ AZERBAIDŽĀNU:
 
  • Noskanēta krāsaina pases kopija;
  • Noskanēta kvalitatīva fotogrāfija, izmērs 3x4;
  • Noskanēta aviobiļete uz Azerbaidžānu un atpakaļ
  • Rezervēšanas apliecinājums no viesnīcas  (Rezervēšana Booking.com, Go Global un citās rezervācijas sistēmās nav derīgas!
Rezervēšanas apliecinājumam jābūt tieši no viesnīcas!)




VĪZAS IEBRAUKŠANAI KAZAHSTĀNĀ


Vīza iebraukšanai Kazahstānā ir nepieciešama TIKAI LR nepilsoņiem,
LR pilsoņi bez vīzas var atrasties Kazahstānā līdz 30 dienām.


Vīzas noformēšanas termiņi – 14 DARBA DIENAS


 
Vīzu veidi
Tūrisma vīza līdz 30 dienām vienkārtējā
Iebraukšanas vīza (Kazahstanā dzimušām personām) vienkārtējā
Tranzītvīza vienkārtējā,
divkārtējā
Komercvīza vienkārtējā,
divkārtējā,
trīskārtējā,
daudzkārtējā
Komercvīza līdz 1 gadam (VADĪTĀJIEM) daudzkārtējā


Kazahstānas vīzas cenas precizējiet birojā

Jebkuru vīzu sāk noformēt tikai tad, kad ir ielūgums. Vīzu var izsniegt tikai pēc 20 dienām, skaitot no pieprasījuma saņemšanas datuma.

Vīzas noformēšanai nepieciešamie dokumenti:

  • Pase (ceļošanai derīga pase ar derīguma termiņu ne mazāku par 9 mēnešiem pēc vīzas termiņa beigšanās un 2 brīvas lappuses vīzu sadaļā);
  • 1 fotogrāfija;
  • Tūrisma vīzai – uzturēšanās adrese Kazahstānā;
  • Iebraukšanas vīzai (Kazahstanā dzimušām personām) – dzimšanas apliecība;
  • Tranzītvīzai – iepriekš noformēta vīza galamērķa valstī;
  • Komercvīzaiielūgums;
  • Vīzai kravas auto vadītājiem - notariāli apliecināts kravas auto vadītāja apliecības un kravas pārvadājumu licences tulkojums krievu valodā;
  • Nepieciešamības gadījumā pēc vēstniecības amatpersonas lēmuma var pieprasīt arī citus dokumentus.
TREŠDIENĀS Kazahstānas vēstniecība nestrādā!
Papildu informācija pa tālruni: 65429773, 29247110




Vīzas uz Uzbekistānu



Tikai Latvijas pilsoņiem,
LR nepilsoņiem ir nepieciešams uzaicinājums

 
Vienreizēja tūristu vīza uz 7,14, 30 dienām
 
Daudzkārtēja vīza uz 6 mēnešiem,1 gadu.
 








Kravas transporta vadītājiem
LR pilsoņi un nepilsoņi



 

 

 

 
Vienreizēja vīza 1 mēneša laikā
 
Divreizēja vīza 3 mēnešu laikā
 
Trīsreizēja vīza 3 mēnešu laikā
 
Četrreizēja vīza 3 mēnešu laikā
 

Vīzas cenas precizējiet birojā

Vīzas noformēšanas termiņš:
  • 10 - 12 darba dienas
Dokumenti, kuri nepieciešami vīzas noformēšanai:
  • pase (pasei jābūt derīgai ne mazāk kā 3 mēnešus pēc vīzas derīguma termiņa beigām, jābūt ne mazāk par 2 tīrām lapām ar atzīmi «vīzas»);
  • fotogrāfija (izmērs 35х45 mm, pretskatā, uz līdzena gaiša fona;
  • vienreizējai vīzai – adrese Uzbekistānā;
  • daudzkārtējai vīzai – uzaicinājums un izziņa no darba vietas krievu vai angļu valodā;
  • kravas transporta vadītājiem – pieprasījums kravas piegādei (kur norādīts organizācijas nosaukums, uz kurieni brauc, un kravas nosaukums, СMR, vadītāja apliecības un mašīnas tehniskās pases kopija).
Uzbekistānas vēstniecības konsulāta nodaļa pieņem dokumentus tikai trīs dienas nedēļā: pirmdienās, trešdienās un piektdienās.

Sīkāka informācija pa telefonu: 65429773, m.t. 29247110

 

Rezervēt